مدلسازی اثر میدان مغناطیسی بر انتقال حرارت نانو سیالات در جریان آرام لوله ای | |
تعداد صفحات | ۱۶۴ |
نوع فایل | word |
حجم فایل | ۳٫۰۷ Mb |
مدلسازی اثر میدان مغناطیسی بر انتقال حرارت نانو سیالات در جریان آرام لوله ای
در این قسمت پروژه با موضوع مدلسازی اثر میدان مغناطیسی بر انتقال حرارت نانو سیالات در جریان آرام لوله ای به صورت فایل Word برای دانلود ارائه شده است.
قسمتی از متن پروژه در زیر نشان داده شده است.
مقدمه
محدوديت سيالات انتقال حرارت در صنايع مختلف به دليل ضريب هدايت حرارتي ضعيف آنها باعث شده است كه بهبود انتقال حرارت سيالات عامل به عنوان روش جديد انتقال حرارت پيشرفته مدنظر قرار گيرد به طوري كه ايده پراكنده سازي ذرات جامد در سيالات كه با ذرات ميلي و ميكرومتري آغاز شده بود، با استفاده از نانوذرات جامد تكميل شد و امروزه نانوسيالات به عنوان سيالاتي با قابليت بالاي انتقال حرارت جايگزين مناسبي براي سيالات معمولي از قبيل آب، اتيلن گليكول و روغن به شمار مي روند.
نانو تکنولوژی
يك نانومتر ۱۰-۹ متر مي باشد. بسته به اندازه اتم بين ۳ تا ۶ اتم را مي توان در يك نانومتر جاي داد. با ايجاد ارتباط ميان اندازه اتم ها و مقياس نانو ميتوان يك نانومتر را راحت تر تصور كرد. طبق تعاريف مقياس طولي بين ۱ تا ۱۰۰ نانومتر را مقياس نانو ميگويند.
نانوفناوري عبارت است از: هنر دستكاري مواد در مقياس اتمي يا مولكولي و به خصوص ساخت قطعات و لوازم ميكروسكوپي(مانند روبات هاي ميكروسكوپي). اين فناوري بر پايه دستكاري تك تك اتم ها و مولكول ها استوار است، بدين منظور كه بتوان ساختاري پيچيده را با خصوصيات اتمي توليد كرد. اين دانش توانايي كار در سطح اتمي و ايجاد ساختارهايي كه نظم مولكولي جديدي دارند را دارا مي باشد. ماده اصلاح شده در مقياس نانو خصوصيات مفيد و جديدي را دارا ميگردد كه قبلاً در آن مشاهده نمي گرديد. فناوري نانو مي تواند شامل توسعه و استفاده از ادوات و قطعاتي كه اندازه آنها تنها چند نانومتر است، نيز باشد. به طور كلي فناوري نانو واژه اي است كه به تمام فناوري هاي پيشرفته در عرصه كار با مقياس نانواطلاق مي شود.
در حالي كه تعاريف زيادي براي فناوري نانو وجود دارد، مركز بين المللي نانوتكنولوژي تعريفي را براي فناوري نانو ارائه مي دهد كه در برگيرنده هر سه تعريف ذيل مي باشد:
توسعه فناوري و تحقيقات در سطوح اتمي، مولكولي و يا ماكرومولكولي در مقياس اندازه اي ۱ تا ۱۰۰ نانومتر.
خلق و استفاده از ساختارها و ابزار و سيستمهايي كه به خاطر اندازه كوچك يا حد ميانه آنها، خواص و عملكرد نويني دارند.
توانايي كنترل يا دستكاري در سطوح اتمي
کاربردها
زمينه هاي بالقوه نانوتكنولوژي عبارتند از: الكترونيك، ارتباطات، برق (قدرت)، كامپيوتر، صنايع شيميايي و دارو سازي، بهداشت و محيط زيست، تكنولوژي اطلاعات، بيوتكنولوژي، امنيت ملي، پزشكي و انرژي. به دست آوردن يا رسيدن به قدرت و توانايي كنترل در سطح مولكولي در سرتاسر ساختار ماده تنوع گسترده اي از كاربردهاي مثبت را به همراه خواهد آورد. زمينه هايي كه نانوتكنولوژي قبلاً در آنها به كار رفته است عبارتند از: پزشكي و دارويي، توليد و توزيع انرژي، نساجي، مخابرات و ارتباطات، مواد شيميايي، علوم و مهندسي مواد، محيط زيست، فناوری اطلاعات، صنايع دفاعي، خودرو و هوا فضا و زمينه هايي كه در آينده با استفاده از نانوتكنولوژي پيشرفت خواهند كرد: سيستم هاي ميكروالكترومكانيكي، مواد مقاوم در برابر فرسودگي، بهبود و اصلاح نامرئي مواد آسيب ديده (داراي نقص هاي ساختاري)، نانوماشين ها و نانوالاستيسيته، وسايل نانوالكتريكي و مغناطيسي، دستگاههاي محاسبه جديد و ابزارهاي اپتوالكترونيك خواهند بود.
نانوذرات
ذرات نانومتري به عنوان مواد نانومتري پيش سازنده براي توليد ساختارها و ادوات پيچيده به كار مي روند و استفاده از آنها سبب بهبود و تغيير پديده هاي فيزيكي شيميايي يا فرايندهاي بيولوژيكي مي گردد و باعث بروز خواص جديدي مي شود. اين خواص نيروي محركه اي را به وجود آورده و سبب پيگيري و انگيزه بيشتر براي ادامه تحقيقات مي گردد.
نانومواد راگاهي اوقات وقتي كه متراكم و فشرده نشده باشند، نانوپودر مي نامند كه اندازه دانه هاي آنها حداقل در يك بعد و يا معمولا در سه بعد در محدوده ۱ تا ۱۰۰ نانومتر مي باشد. نانوذرات انواع فلزي، اكسيد هاي فلزي، عايق ها و نيمه هاد ي ها، نانوذرات تركيبي نظير ساختارهاي هسته لايه و حتي نانولوله هاي كربني را در بر مي گيرد. نانوذرات، به عنوان مواد با سطح مقطع بالا، خواص شيميايي، مكانيكي، نوري و مغناطيسي بهتري از خود نشان مي دهند كه آنها را از مواد توده اي با ابعاد معمولي و بزرگ متمايز مي سازد.
کاربردهای نانوذرات
از جمله كاربرد هاي آنها مي توان به سيستم ها ي بيولوژيكي، پزشكي، توزيع دارو در بدن، كاتاليست، سراميك، الكترونيك و مغناطيس، محيط زيست و انرژي اشاره كرد. مواد عايق كننده، ماشين ابزارها، فسفرها يا مواد تابنده، باطري ها، آهنرباهاي پرقدرت، وسايل نقليه موتوري و هواپيما، كاشتهاي طبي، كاربردهاي پزشكي و نانوسيال كه از مخلوط كردن نانوذرات در يك سيال پايه حاصل مي شود نيز از ساير كاربردهاي نانوذرات مي باشد.
فهرستی از عناوین این پروژه در زیر آمده است:
- فصل اول
- مقدمه و کلیات پژوهش
- مقدمه
- بیان مسئله
- اهداف
- فرضیات
- فصل دوم
- ادبیات پژوهش
- مقدمه
- نانو تکنولوژی
- کاربردها
- نانوذرات
- کاربردهای نانوذرات
- نانو سیالات
- کاربردهای نانو سیال
- اهمیت انتقال حرارت
- اهميت انتقال حرارت پيشرفته (انتقال حرارت نانو و ميكرومقياس)
- دلايل اصلي بهبود انتقال حرارت در نانوسيالات
- خواص نانوسيال
- افزایش هدایت حرارتی
- مدل هاي رياضي تخمين ضريب هدايت حرارتي نانوسيالات
- افزايش ويسكوزيته
- انتقال حرارت جابجايي در سيالات
- انتقال حرارت جابجايي در نانوسيالات
- مدل هاي رياضي تعيين ضريب انتقال حرارت جابجايي نانوسيال
- عوامل مؤثر بر ضريب انتقال حرارت جابجايي نانوسيال
- كاهش توان لازم براي پمپاژ
- پیشینه پژوهش
- فصل سوم
- مواد و روش ها
- مقدمه
- آزمایش تاثیر میدان مغناطیسی بر رفتار جریان سیال
- آزمایش تاثیر میدان مغناطیسی بر خواص فیزیکی
- مدل کردن دستگاه جمع وری داده های تجربی و شبیه سازی
- معادلات ماكسول و بكارگيري آنها در مدل
- معادلات حاکم بر سیستم
- شرايط مرزي حاكم بر سيستم
- روش حل و شبیه سازی سیستم
- فصل چهارم
- تجزیه و تحلیل داده ها
- مقدمه
- نتایج اولیه آزمایشات
- نمودارها
- نمودارهای دسته اول
- دسته دوم نمودارها
- دسته سوم نمودارها
- فصل پنجم
- نتیجه گیری و پیشنهادات
- خلاصه نتایج
- نتیجه گیری
- محدودیتها و مشکلات تحقیق
- پیشنهادات اصلاحی با استناد به یافته های تحقیق
- پیشنهاد برای تحقیق و پژوهشهای آینده
- منابع و مؤاخذ
- APPENDIX
- الگوريتم و برنامه کامپیوتری
- کد پاسکال
- محاسبه ظرفيت گرمايي ويژه
- محاسبه ويسكوزيته ديناميكي
- محاسبه دانسيته
- محاسبه ضريب انتقال حرارت هدايتي
مدلسازی اثر میدان مغناطیسی بر انتقال حرارت نانو سیالات در جریان آرام لوله ای | |
تعداد صفحات | ۱۶۴ |
نوع فایل | word |
حجم فایل | ۳٫۰۷ Mb |