خرما، فیبر خرما و کابرد آن در صنایع کیک و کلوچه | |
تعداد صفحات | ۵۱ |
نوع فایل | PowerPoint |
حجم فایل | ۴٫۲۳ Mb |
خرما، فیبر خرما و کابرد آن در صنایع کیک و کلوچه
در این قسمت پاورپوینت با موضوع خرما، فیبر خرما و کابرد آن در صنایع کیک و کلوچه به صورت فایل powerpoint برای دانلود ارائه شده است.
قسمتی از متن پاورپوینت را در زیر نشان داده شده است.
نخل خرما (Phoenix dactylifera L) درخت زندگی است و تنها یکی از نمونه های یک محصول درختی است که می تواند بلافاصله درکاربردهای بیوتکنولوژی که اخیراً توسعه یافته اند به کار برده شود.
رشد آهسته، دوپایه (درختان زن و مرد جداگانه)، سیستم تکثیر مبتنی بر برش آهسته و عدم امکان پیش بینی ویژگی های نهال در بزرگسالی باعث بهبود شدید این محصول درخت باستانی شده است.
تعداد کل نخلستان های خرما تقریباً ۱۰۵ میلیون با مساحت ۸۰۰۰۰۰ هکتار است.
اینها در خاورمیانه، شمال آفریقا و ساحل جنوبی، مناطقی از شرق و آفریقای جنوبی، جنوب غربی ایالات متحده آمریکا، آمریکای مرکزی و جنوبی و حتی اروپای جنوبی (اسپانیا و ایتالیا) توزیع شده است (ایشرود و همکاران).
میوه خرما حاوی یک دانه منفرد است که توسط پوست الیافی مانند اندوکارپ، فلشیموسکارپ و پریکارپ محصور شده است.
مناطق متفاوت دارای خرماهای متفاوتی هستند که از نظر شکل، اندازه و وزن متفاوت هستند. همچنین، آنها می توانند در خصوصیات ارگانولپتیک، فیزیکی و شیمیایی نیز متفاوت باشند.
مصر، ایران، الجزایر، عربستان سعودی، عراق، پاکستان، سودان، عمان، امارات متحده عربی و تونس ده کشور برتر تولیدکننده تاریخ هستند (علوی و همکاران).
خرما، فیبر خرما و کابرد آن در صنایع کیک و کلوچه | |
تعداد صفحات | ۵۱ |
نوع فایل | PowerPoint |
حجم فایل | ۴٫۲۳ Mb |