مدلسازی و شبیه سازی فرآیندهای آنزیمی | |
تعداد صفحات | ۵۴ |
نوع فایل | Powerpoint |
حجم فایل | ۳٫۲۲ Mb |
مدلسازی و شبیه سازی فرآیندهای آنزیمی
در این قسمت پاورپوینت مدلسازی و شبیه سازی فرآیندهای آنزیمی برای دانلود ارائه شده است.
قسمتی از متن پاورپوینت در زیر نشان داده شده است.
آنزیم (به انگلیسی: Enzyme) یک ماده آلی است که یک فرایند شیمیایی را در یک ارگانیسم یا موجود زنده تقویت یا تضعیف میکند ولی خودش دگرگون نمیشود. به عبارت دیگر آنزیمها کاتالیزگرهای فرایندهای زیستی هستند و نسبت به کاتالیزگرهای غیر زیستی کارایی بسیار بالایی دارند.
تاریخچه آنزیم
در طول قرن نوزدهم، هضم و سایر فرآیندهای فیزیولوژیکی به مواد مختلفی که پس از آن به عنوان ferments شناخته می شوند، به خاطر اهمیت آنها در تخمیر الکلی نسبت داده می شود. كوهن(Kuhne) در سال ۱۸۷۸ از كلمه يوناني (enzume به معني در مخمر) استفاده كرد و نام آنزيم (enzyme ) را پيشنهاد نمود.
عاملي درمخمر كشف شد وآن راكاتاليز (catalysis) ناميدند. بوخنرز (Buchners) در سال ۱۸۹۷ نشان داد كه وقتي عصاره يك سلول مخمر (بدون حضور سلول زنده) به قند اضافه شود، تخمير قند صورت مي گيرد. درسال ۱۹۲۶ سامنر (Sumner) آنزيم اوره آز را ازعصاره لوبيا خالص كرد و آن را كريستاله نمود. از آن به بعد تعداد زيادي از آنزيم هارا توانستند به شكل بلور درآورند.
فرآوری مواد غذایی
فرآوری غذا تبدیل مواد خام، به وسیله مواد فیزیکی یا شیمیایی به غذا یا تبدیل غذا به شکل های دیگر است.
فرآوری مواد غذایی، مواد غذایی خام را برای تولید مواد غذایی قابل فروش آماده می کند که می تواند به راحتی توسط مصرف کننده تهیه و ارائه شود.
مدلسازی
خلاصهای از واقعیت را مدل گویند. به بیان دیگر، نمایش مجرد یا فیزیکی یک شیء یا سیستم (سامانه) را (از یک دیدگاه و نگاه خاص) مدل مینامند.
فرایند ایجاد و انتخاب مدلها را مدلسازی نامیدهاند. مدلها، انواع گوناگون داشته (مثل مدل فیزیکی، مدل (ریاضی)، مدل آماری، مدل گرافی، نرمافزاری، و …) و کاربردهای حیاتی متنوّع و فراوانی در همه زمینههای علوم و فناوری دارند.
تبدیل یک مفهوم آماری، به زبان ریاضی، نوعی از مدلسازی است.
مدلسازی و شبیه سازی فرآیندهای آنزیمی | |
تعداد صفحات | ۵۴ |
نوع فایل | Powerpoint |
حجم فایل | ۳٫۲۲ Mb |