ریسک و مفهوم پذيرش ريسک | |
تعداد صفحات | ۵۴ |
نوع فایل | Word |
حجم فایل | ۲٫۶۷ Mb |
ریسک و مفهوم پذيرش ريسک
در این قسمت پروژه با موضوع ریسک و مفهوم پذيرش ريسک به صورت فایل word برای دانلود ارائه شده است.
قسمتی از متن پروژه را در زیر نشان داده شده است.
چگونه ايمني، ايمني كافي است؟ اين سوالي است كه به صورت فزاينده در مورد خطرات استفاده از تكنولوژي پرسيده مي شود. آيا اين نيروگاههاي هسته اي واقعا امن هستند.
مفهوم پذيرش خطر پرسيدن اين سوال است که چگونه يک ايمني ،ايمني کافي و کامل است؟ يا به عبارت دقيق تر شرط طبيعي در ارزيابي ريسک مطرح کردن اين سوال است که کدام استانداردها را بايد رعايت کنيم؟
اين سوال موارد و مسائل مهمي را در بر دارد مانند اينکه ۱) بايد چه موانع و لايه هاي محافظي را در اطراف نيروگاههاي هسته اي اضافه کنيم ۲) بايد مدارس داراي چه محدوديت هايي باشند؟ ۳) در يک دويدن کوتاه بايد از چه مشکلات احتمالي دوري کنيم؟هدف بعضي از اين سوالات دولت و هدف برخي ديگر خود اشخاص است. از طرف ديگر هدف ما اين است که ببينيم چه کسي بايد بين يک عمل معين و يک خطر احتمالي نا معلوم و نا معين تصميم گيري کند؟
اين سوال که آيا يک ريسک مورد قبول واقع مي شود و يا اينکه رد مي شود نتيجه انتخاب کردن سطح بهينه ريسک براي موقعيت داده شده است. در اکثر موارد اين انتخاب نتيجه ي درک ها و عادت هاي بدست آمده بر اساس تجربه و آموزش است. به هر حال هرگاه يک موقعيت جديد بوجود بيايد و يا يک تغيير ظاهري رخ بدهد مانند موقعيت هاي غير معمول و يا شبه معمول اين انتخاب پيچيده تر خواهد شد.
براي فهميدن اين موضوع که چرامردم برخي از خطرها را مي پذيرند و برخي ديگر را رد مي کنند ، ابتدا بايد ريسک قابل قبولي را تعريف کنيم ، سپس فرآيندهاي روانشناختي را بررسي مي کنيم و مي بينيم قبول کردن و يا رد کردن يک ريسک تحت اثر فاکتورهاي زيادي قرار دارد. در پايان روشهاي تغيير براي بالا بردن يا پايين آوردن سطح پذيرش ريسک نشان داده خواهند شد.
عموما هر وقت ريسک رد نمي شود دو دليل عمده باعث آن مي شود. مردم يا از روي بيفکري و يا زا روي عادت آنرا مي پذيرند . براي مثال وقتي مردم در ترافيک گرفتار مي شوند آنها خطر خسارت ديدن، مجروح شدن، مرگ و آلودگي را براي رسيدن به سودهاي زودتر رسيدن به مقصد، قبول مي کنند وقتي مردم مي خواهند يک عمل را تحمل کنند و يا اينکه تحمل نکنند بر اساس هزينه ها و سودهاي آن اين تصميم گيري را انجام مي دهند.
وقتي آنها تصميم به سرمايه گذاري در يک بنگاه اقتصادي يا وقتي تصميم به تغيير کالاهاي اقتصادي مي گيرند ، آنها فرصت ها و خطرهايي را قبول مي کنند که دقيقا معلوم نيستند و داراي ابهام هستند. در پايان انتخاب يک کار که احتمال ضرر و تلفات را دارد بر پايه تاريخچه آن حادثه پايه گذاري مي شود.
مشخص کردن ريسک قابل پذيرش تنها با استناد به سطح رد کردن آن دو مسئله مهم را مطرح مي کند:
۱) معني دقيق واژه ريسک چيست و ۲) اغلب فرض مي شودکه ريسک صرفا پتانسيل از دست دادن چيزيست که از اجتناب مي شود در حالي که در حقيقت اين متفاوت با ريسک است که با آن برخورد مي کنيم. برخي اوقات ما ريسک را بطور کامل قبول مي کنيم و مي خواهيم که اين ريسک اتفاق بيافتد براي اينکه از شور و هيجان آن لذت ببريم.
اين اعمال ممکن است که بطور کامل با اعمال مشابه بيان شوند. (مانند قبول ترافيک) اما کاملا با شناخت احساس و روانشناختي فرآيند متفاوت باشد. واضح است که صرفا برخورد با ريسک به سطح هاي مختلف از تعهد نسبت به خواسته ي ما در مورد سطح هيجان و يا احساس ريسک باز مي گردد.
اگر در فرهنگ لغت هاي زبان مختلف را براي عبارت ريسک جست و جو کنيم اغلب معاني دوگانه از شانس و فرصت در برخي از آنها و در برخي ديگر خطر و زيان معني مي شود.
فهرستی از مطالب این پروژه را مشاهده می کنید:
- مقدمه
- ريسک قابل قبول چيست؟
- تعاريف
- ريسک
- عدم قطعيت
- سود و مزايا
- انواع ريسک
- ريسک موثر
- ريسک مالي
- Hazard risk
- ريسک استراتژيک
- اندازه گيري ريسک
- درک از ريسک
- ريسک جديد در مقابل ريسک قديمي
- ريسک در مقابل مزايا
- شناسايي ريسک
- ريسک در مقابل درک ريسک
- اولويت ها
- ريسک نسبي و مطلق
- ريسک شخصي
- ريسک کاري
- ريسک جمعي
- معيارها و استانداردهاي ريسک
- کدام فاکتورها بر پذيرش ريسک اثر مي گذارند؟
- فاکتورها شخصي
- فاکتورهاي فرهنگي
- تغيير پذيرش ريسک
- اندازه گيري ريسک بهينه
- مخابره و اطلاع رساني ريسک بهينه
- به وجود آوردن فرهنگ بهينه سازي ريسک
- بررسي وضعيت ايران
- نتيجه گيري
- ضميمه (توليد آمونياک)
- منابع
ریسک و مفهوم پذيرش ريسک | |
تعداد صفحات | ۵۴ |
نوع فایل | Word |
حجم فایل | ۲٫۶۷ Mb |
کاربر گرامی، بلافاصله پس از خرید این پروژه، لینک دانلود آن برای شما فعال می شود. لینک دانلود پروژه به ایمیل شما هم ارسال می شود و با یک کلیک می توانید پروژه خود را دانلود نمایید.