تاثیر مسئولیت های اجتماعی بر ارزش ویژه برند باشگاه های فوتبال | |
تعداد صفحات | ۵۸ |
نوع فایل | Word |
حجم فایل | ۵۶۶ kb |
تاثیر مسئولیت های اجتماعی بر ارزش ویژه برند باشگاه های فوتبال
در این قسمت تحقیق تاثیر مسئولیت های اجتماعی بر ارزش ویژه برند باشگاه های فوتبال به صورت فایل word برای دانلود ارائه شده است.
قسمتی از متن تحقیق در زیر نشان داده شده است.
مقدمه
در تحقیق درباره مباحث مختلف پیرامون برند، ارزش ویژه برند، دیدگاههای متفاوت پیرامون ارزش ویژه برند و ابعاد ارزش ویژه برند، مسئولیت اجتماعی در ورزش و هواداران پرداخته شده است. و در قسمت پیشینه تحقیق به پژوهشهای داخلی و خارجی انجام شده که با موضوع پژوهش مرتبط بود آورده شده است.
تعریف برند
در حقیقت کلمه برند از واژه اسکاندیناوی «برندر» به معنی سوختن گرفته شدهاست. به طوریکه هنوز این علامتها توسط دامداران برای مشخص کردن حیواناتشان به کار میرود. برطبق نظریه انجمن بازاریابی آمریکا (AMA) برند، عبارت از: اسم، عبارت، سمبل، طرح و یا ترکیبی از این موارد میباشد. هدف، شناسایی کالا و خدمات از یک فروشنده یا گروهی از فروشندگان و تفکیک کردن آها از یکدیگردر رقابتهای اقتصادی میباشد(۱،۵۷). گاردنر و لوی (۱۹۹۵) معتقدند”برند مفهومی پیچیده است که دامنه متنوعی از ایدهها و ویژگیها را در بر میگیرد. برند نه تنها با آهنگ خود بلکه مهمتر از آن با استفاده از هر عاملی که در طول زمان با آن آمیختهاند ودرجامعه به صورت هویتی شناخته شده، ونمود یافته است، با مشتری سخن میگوید” (کلر و کلوین،۱۳۹۱).
انواع برند ورزشی
متون بازاریابی ورزشی و به ویژه متون مربوط به برند ورزشی، طبقهبندیهای مختلفی برای برندها ارائه میدهند. در کنار برندهایی که در صنایع مختلف وجود دارد (برندهای شرکتهای سهامی، برندهای خدمات، برندهای سازمانی و برندهای الکترونیکی) و برندهای کلاسیک نامیده می شوند، دو نوع طبقه بندی دیگر در زمینه برندهای ورزشی قابل شناسایی است شامل: برندهای ویژه ورزش، برندهای مربوط به مجوزها و گواهی نامهها (بوچت و همکاران،۲۰۱۳).
در واقع آنچه یک نام را به برند تبدیل میکند، برجستگی، تمایز، اعتماد و… مرتبط به نشانهها است. بنابراین برند یک سیستم زنده است که از سه قطب اصلی (محصول و خدمت ، نام، مفهوم) تشکیل شده است.به طورکلی، با بررسی تئوریهای برند در ادبیات بازاریابی، ۹ دیدگاه مختلف در رابطه با آن قابل شناسایی است که در زیر به آنها اشاره شدهاست(شرری،۱۳۹۲).
- برند به عنوان یک محافظت کننده حقوقی و قانونی
- برند به عنوان عامل ایجاد تفکیک
- برند به عنوان شرکت
- برند به عنوان سیستم شناسایی کننده
- برند به عنوان تصویر (تصویر برند)
- برند به عنوان یک شخص (شخصیت برند)
- برند به عنوان ارتباطات
- برند به عنوان ارزش افزوده
- برند به عنوان یک کل قابل رشد
هویت برند
هویت برند همان جوهره برند است. مهمترین و منحصربفرد ترین ویژگی برند در هویت برند نمایان میشود. پروفسور جان کاپفرر معتقد است داشتن یک هویت، یعنی بودن شما همانطور که هستید، تبعیت از طرح ثابت ولی فردی خودتان. هویت برند تعیین کنندهی فردیت، آرمانها و اهداف، ارزشها و علائم شناسایی برند است. از دیدگاه کاپفرر، تفاوت هویت و تصویر در این است که هویت آن چیزی است که شما هستید درحالی که تصویر، برداشتی است که مصرف کننده طی ارتباط با شما از شما استنباط میکند. بخشی از هویت برند در جلوههای ظاهری آن، نظیر رنگ و طرح برند نمود پیدا میکند. گرچه تعیین هویت بصری و ظاهری برند، یک گام ضروری و اولیه به شمار میآید، ولی تمام ابعاد هویت را پوشش نمیدهد. جوهر اصلی برند آن چیزی است که قرار است در آینده تصویر شده و در ذهن مصرف کننده نقش ببندد. ظاهر آراسته و آن چه که به چشم میآید، بیان هویت یک برند است. انتخاب نماد مستلزم تعریف روشنی از معنای برند است. برند برای این که قدرتمند باشد وظیفه دارد نسبت به هویت خود وفادار بماند(شاه حسینی و همکاران، ۱۳۹۰).
تصویر برند
تصویر برند پدیده ساده ادراک است که تحت تأثیر فعالیتهای سازمان قرار میگیرد. به بیان دیگر ادراک مصرف کننده از ویژگیهای برجسته محصول یا خدمات تصویر ذهنی مصرف کننده از تمام مجموعه برند است که توسط سازمان ایجاد شده است. مشتری، تصویری را از ترکیب تمام علائم ارسالی توسط نام تجاری شامل نام، علائم ظاهری، محصولات، تبلیغات، پیامها و اطلاعیههای رسمی و غیره ، در ذهن خود شکل میدهد. این ادراکات را میتوان با نشانگرهای مناسب از ذهن مصرف کننده فرا خواند. تصویر مجموعهایی از تداعیات سازمان یافته با یک روش معنیدار است(آکر،۱۹۹۱). کاتلر و آرمسترانگ (۱۹۹۶) تصویر را مجموعهای از باورهایی میداند که مصرف کنندگان درباره موضوعی خاص حفظ کردهاند. ثابت شدهاست که تصویر مثبت برند، ریسک ادراک شده مصرف کننده در مورد برند را کاهش داده و سطح رضایت و وفاداری مصرفکننده را افزایش میدهد. همچنین، برندی که تصویر مناسبی در ذهن مصرف کننده دارد، فرایند جایگاهسازی را ساده تر طی میکند. زیرا برندی که تصویر قوی و مثبت دارد، راحت تر در ذهن مشتری نقش میبندد. بری میگوید تصویر این توانایی را دارد که همهی کسانی که با آن در ارتباط هستند را تحت تأثیر قرار دهد(کاتلر و آرمسترانگ،۱۹۹۶).
شخصیت برند
شخصیت برند، ویژگیهای انسانی است که به برند نسبت دادهمی شود. این ویژگیها بخشی از هویت برند را تشکیل میدهند. پرفسور دیوید آکر عقیده دارد” برند ها با تعریف شخصیت خود، وعدهای را به مصرف کنندگان میدهند”. این ویژگیها نیز مانند تصویر در اثر فعالیتهای سازمان در ذهن مصرف کننده ایجاد میشود. این شخصیت، مبنایی است که ارتباطات برند با مصرف کنندگان براساس آن شکل میگیرد. آنچه مسلم است تمامی برندها شخصیت دارند. در صورتی که سازمانها این شخصیت را طراحی نکنند، در اثر فعالیتهای آنها، به مرور این شخصیت در ذهن مصرف کننده شکل خواهد گرفت. در مورد اجزای شخصیت برند تحقیقات زیادی توسط دانشمندان مختلف انجام گرفتهاست. مبنای این تحقیقات را مطالعات روانشناسی در مورد شخصیت انسان تشکیل میدهد. یکی از معروفترین و کاربردی ترین آنها مطالعات جنیفر آکر است. او پنج ویژگی کلی شامل صمیمیت، هیجان، شایستگی، دل فریبی و خشونت معرفی کردهاست. هر یک از این ابعاد ،دارای زیر مجموعه هایی است. مطالعات صورت گرفته در مورد برند ها نیز بیانگر این است که برندها دارای شخصیت هستند. برای مثال، پپسی بعنوان یک برند هیجان انگیز، BMWیک برند کامل و دلفریب و کوکاکولا، یک برند صمیمی شناخته می شود(شاه حسینی و همکاران، ۱۳۹۰).
فهرست مطالب
- مقدمه
- تعریف برند
- انواع برند ورزشی
- هویت برند
- تصویر برند
- شخصیت برند
- توسعه برند
- مدیریت برند
- ترتیب فرآیند مدیریت برند
- ارزش ویژه برند
- تعاریف ارائه شده از ارزش ویژه برند
- دیدگاههای متفاوت پیرامون ارزش ویژه برند
- دیدگاه مبتنی بر مشتری
- دیدگاه مالی
- دیدگاه ترکیبی یا جامع
- ابعاد ارزش ویژه برند
- آگاهی از برند
- تداعی برند
- کیفیت ادراک شده برند
- وفاداری به برند
- اندازهگیری ارزش ویژه برند
- مدلهای ارائه شده و مطالعات صورت گرفته در حوزه ارزش ویژه برند
- مدل آکر
- مدل بری
- مدل کلر
- مدل راس
- مدل مدیریت استراتژیک برند باشگاه فوتبال ایران
- هواداران ورزشی
- تعریف و سابقه پیدایش مسئولیت اجتماعی
- ضرورت توجه سازمان ها به مسئولیت اجتماعی
- مسئولیت اجتماعی و ورزش
- مسئولیت اجتماعی و فوتبال
- باشگاه های فوتبال و جامعه
- اهمیت مسئولیت اجتماعی باشگاه های فوتبال
- تاریخچه مسئولیت اجتماعی در فوتبال
- شرکت ها و فوتبال
- رویای آسیا
- سازمان جهانی فوتبال خیابانی
- انجمن امید
- پیشینه تحقیق
- جمع بندی پیشینه
- منابع
تاثیر مسئولیت های اجتماعی بر ارزش ویژه برند باشگاه های فوتبال | |
تعداد صفحات | ۵۸ |
نوع فایل | Word |
حجم فایل | ۵۶۶ kb |
کاربر گرامی، بلافاصله پس از خرید این پروژه، لینک دانلود آن برای شما فعال می شود. لینک دانلود پروژه به ایمیل شما هم ارسال می شود و با یک کلیک می توانید پروژه خود را دانلود نمایید.