معرفی سل های خورشیدی | |
تعداد صفحات | ۶۵ |
نوع فایل | Word |
حجم فایل | ۱٫۲۴ Mb |
تحقیق معرفی سل های خورشیدی
در این قسمت تحقیق با موضوع معرفی سل های خورشیدی به صورت فایل word برای دانلود ارائه شده است.
قسمتی از متن تحقیق در زیر نشان داده شده است.
مقدمه
تاریخچه ، پیشرفتها و دستاوردهای علمی در زمینه تحقیقات و توسعه فناوری سل خورشیدی از سال ۱۹۵۴ تا به امروز را بررسی می کنیم . دانشمندان مواد ، ترکیبات نیمه هادی III-V ، نانوفناوری و مواد آلی را شناسایی کرده اند که می توان آنها را در طراحی و توسعه سل خورشیدی ( که آنها را سل های فوتوولتاییک (PV) هم می نامند ) بکار برد .باید خاطر نشان شود که سل های PVفوتوولتاییک نه تنها با محیط زیست سازگار هستند بلکه ، منابع مطمئن ،مقرون به صرفه و تمیز انرژی الکتریکی را به ما ارائه می کنند .
اما دلایل اهمیت یافتن فناوری سل خورشیدی در دوران حاضر چیست ؟ افزایش بهای نفت ،حمله های تروریستی به تاسیسات نفتی ، هزینه های بالای انرژی ، محیط ها و جوامع سیاسی مخالف و ناسازگار ،شرایط وخیم آب و هوایی و اثرات جهانی گازهای گلخانه ای باعث شده طراحان وسیاستگذاران انرژی به دنبال منابع جایگزین تولید انرژی باشند که اتکای بشر به سوختهای فسیلی مثل زغال سنگ ،نفت و گاز را کاهش می دهد.
همه ما برای محافظت از سیاره خود، باید به سوی مصرف اشکال تمیز انرژی حرکت کنیم .توجه داشته باشید که هر زمان انرژی الکتریکی از سوزاندن زغال سنگ ، گاز و چوب تولید می شود ،مقادیرعظیمی تشعشعات دی اکسید کربن وارد جو می شود . علاوه بر این ، زغال سنگ استخراج شده از معادن دور زغال سنگ ،باید به کارخانه های سوخت آن ، انتقال داده شود و این فرایند ،هزینه های گزاف حمل و نقل و تاخیر در انتقال زغال سنگ تحت شرایط اقلیمی و آب و هوایی متفاوت را در بر دارد .
علاوه بر این موارد ،ساختن نیروگاه های انرژی هسته ای ، بسیار پر هزینه و زمان بر است . به تازگی ، طرحی که برای ساختن دو کارخانه سوخت زغال سنگ در Utah مطرح شده بود ، به خاطر هزینه های زیاد و هشدارهای جهانی ، کنار گذاشته شد . انیستیتوی تحقیقات انرژی الکتریکی بر اساس صنعت ،به تازگی مطالعاتی انجام داده که می گوید تا سال ۲۰۲۵ ، هزینه های نیروگاه های استخراج انرژی زغال سنگ بیشتر از هزینه های نیروگاه های انرژی هسته ای یا نیروگاه تولید گاز طبیعی خواهد بود، حتی اگر تشعشعات دی اکسید کربن تا بالاترین سطحی که متخصصان انتظار دارند ، کاهش داده شود .
یک متخصص تحلیل گر صنعتی پیش بینی می کند که اگر کنگره امریکا لایحه ممنوعیت تولید گاز های گلخانه ای یا آلاینده های کربن پایه را تصویب کند ،تا سال ۲۰۱۵ ، هزینه و بهای فروش الکتریسیته ،۳۵ تا ۶۰ درصد افزایش خواهد یافت. هزینه سرمایه گذاری اولیه ساخت و نصب نیروگاه هسته ای بالغ بر ۳ بیلیون دلار می باشد و حداقل زمان ساخت آن ، دو تا سه سال است . علاوه بر این ، دفع و ذخیره سازی ضایعات رادیواکتیو هم مشکل بسیار جدی می باشد . نیروگاه های تولید انرژی الکتریکی می توانند از گاز طبیعی استفاده کنند اما گاز طبیعی از نظر تامین و بها ، بسیار فرار است .
به دلایل فوق الذکر ،توجه دانشمندان انرژی در تمام جهان به منابع انرژی جایگزین مثل توربین های بادی ، آبی و سل های خورشیدی جلب شده است .باید خاطر نشان کرد که فناوری فوتوولتاییک (PV) مستقیم ترین روش برای تبدیل انرژی خورشیدی به برق ، بدون تشعشع دی اکسید کربن یا اثرات گلخانه ای می باشد . انرژی خورشیدی بر پایه اثر فوتوولتاییک ( اثر نور – ولتی) است که اول بار در سال ۱۸۳۹ مشاهده شد .یک دستگاه PV، شامل یک پیوندگاه p-n در یک ماده نیمه رسانا است که در امتداد آن ولتاژ از نور خورشید تولید می شود .
ولتاژ تولید شده در امتداد پیوندگاه ،به خواص ماده pو n و ثابت نفوذ بستگی دارد . در شکل ۱-۱ ، یک مدل یک بعدی نظری از سل pv دیده می شود . جذب نور خورشید در واسطه نیمه هادی رخ می دهد . سیلیکون ،یک ماده نیمه هادی جاذب ضعیف است و بازدهی جمع آوری انرژی آن پایین است . ماده نیمه هادی که برای ساختن سل PV بکار می رود ،باید مقدار زیادی طیف خورشید را در نزدیک سطح خود جذب کند تا بازدهی جذب آن زیاد شود .
فهرست مطالب
- مقدمه
- تاریخچه تقویمی طرح های توسعه و تولید انرژی فوتوولتاییک در سراسر جهان
- چرا انرژی خورشیدی ؟
- شناخت پارامترهای بحرانی و جنبه های مختلف طراحی یک سل خورشیدی سیلکونی
- موارد کاربرد سیستم های انرژی خورشیدی
- منابع انرژی خورشیدی برای منازل و ساختمان های تجاری
- پوشش های سقفی یکپارچه با استفاده از سیستم های انرژی خورشیدی با ظرفیت بالا
- نیازمندی های نصب پنل و ماژول خورشیدی
- اثر کاهش مالیات و تشویق های مالیاتی دولتی و فدرال
- ظرفیت سیستم های فوتوولتاییک در سراسر جهان
- فاکتورهای موثر بر نصب پنل های خورشیدی
- مبدل های انرژی خورشیدی فوتوولتاییک برای دستگاه های فضاپیما
- ایستگاه های رله رادیویی
- سنسورهای کمک ناوبری
- شبکه های ارتباطی راه آهن
- برنامه های آموزشی تلویزیونی
- مواد سازنده سل های خورشیدی و پنل ها
- سل های خورشیدی سیلیکونی بلورین
- ساخت سل های خورشیدی لایه نازک a-Si با استفاده از laser scribing.
- پردازش همراستای اتوماتیک سل های خورشیدی لایه نازک
- رشد بازار فوتو ولتاییک لایه نازک
- فناوری خورشیدی متمرکز
- کلید همکاری برای کارآفرینی موفق
- تکنیک متمرکز کننده کم هزینه برای افزایش دادن شدت نور خورشید
- برآورد هزینه ی ماژول ها،پنل ها و سیستم های خورشیدی
- تحلیل رفتن عملکرد سل خورشیدی و مکانیسم های خرابی در ماژول های خورشیدی
معرفی سل های خورشیدی | |
تعداد صفحات | ۶۵ |
نوع فایل | Word |
حجم فایل | ۱٫۲۴ Mb |
کاربر گرامی، بلافاصله پس از خرید این پروژه، لینک دانلود آن برای شما فعال می شود. لینک دانلود پروژه به ایمیل شما هم ارسال می شود و با یک کلیک می توانید پروژه خود را دانلود نمایید.