کاربرد شربت اینورت در صنایع غذائی | |
تعداد صفحات | ۵ |
نوع فایل | Word |
حجم فایل | ۲۳ kb |
کاربرد شربت اینورت در صنایع غذائی
در این قسمت پروژه با موضوع کاربرد شربت اینورت در صنایع غذائی با استفاده از هایسیس به صورت فایل word برای دانلود ارائه شده است. در این پروژه ۱۱ مورد از کاربردهای شربت اینورت ذکر شده است.
قسمتی از متن پروژه را در زیر نشان داده شده است.
۱- صنعت نانوایی
استفاده از شربت اینورت باعث افزایش ماندگاری، کاهش سرعت بیاتی، افزایش درخشندگی ظاهری بهبود دهنده خواص حسی، و واکنش های قهوه ای شدن و مشتری پسندی نان می شود. کاربرد این شکر همچنین سبب به تعویق انداختن و افزایش سطح کالری می شود.
۲- بیسکوئیت – کیک و شیرینی
جایگزین کردن ساکارز با قندهاي الکلی و آسپارتام- مالتودکسترین کاهش معنی داري در حجم، دانسیته جسمی و تخلخل و افزایش معنیداري در دانسیته ظاهري کیک نشان داد بنابرین در این تحقیق سعی شده است از جایگزینی قند انورت تولید شده توسط آنزي اینورتاز و همچنین روش اسیدي با قسمتی از میزان شکر، جهت صرفه جویی اقتصادي و کمک به اقتصاد کشور به منظور افزایش عمر انباري کیک روغنی و بهبود خواص کیفی و حسی کیک روغنی از قبیل بافت، رنگ ، حجم، عطر و طعم و … استفاده شود.
چرا که این روشها سبب کاهش مصرف شکر میگردد و از آنجاییکه قند قروکتوز براي افراد دیابتی مناسب میباشد و استفاده از این روشها سبب هیدرولیز قند ساکارز به فروکتوز و گلوکز میگردد هم باعث شیرینی بیشتر و هم مناسب بودن براي مصرف افراد دیابتی میباشد.
۳- شکلات و آبنبات ها
کاربرد این قند سبب ممانعت از کریستالیزسیون می شود لذا محصولی هموژن و یکنواخت با زمان نگهداری بالا و همچنین خصوصیات طعمی و اورگانولپتیک بهتر تولید می گردد
کاربرد شربت اینورت در صنایع غذائی | |
تعداد صفحات | ۵ |
نوع فایل | Word |
حجم فایل | ۲۳ kb |