پاورپوینت ارزیابی تکنیک های انکپسولاسیون پروبیوتیک ها در ماست | |
تعداد صفحات | ۲۰ |
نوع فایل | Powerpoint |
حجم فایل | ۲٫۱۶ Mb |
پاورپوینت ارزیابی تکنیک های انکپسولاسیون پروبیوتیک ها در ماست
در این قسمت پاورپوینت ارزیابی تکنیک های انکپسولاسیون پروبیوتیک ها در ماست برای دانلود ارائه شده است.
قسمتی از متن پاورپوینت در زیر نشان داده شده است.
فهرست مطالب
- مقدمه
- تکنیک های میکروانکپسولاسیون سلولهای باکتریایی در قطرات هیدروکلوئیدی
- تکنیک اکستروژن
- تکنیک امولسیون
- تیمارهای ویژه
- مزایا و محدودیت های تکنیک های اکستروژن و امولسیون
- کاربردها
- نتیجه گیری
مقدمه
پروبیوتیک ها مکمل های میکروبی زنده هستند که باعث:
- بهبود تعادل میکروبی روده میزبان
- کنترل عفونت روده
- کنترل سطح کلسترول سرم خون
- بهبود لاکتوز مصرفی در افراد مبتلا به عدم تحمل لاکتوز
- ایجاد خواص ضدسرطانی
اثر پروبیوتیک ها به تولید اسید، باکتریوسین ها، مبارزه با پاتوژن ها و بهبود سیستم ایمنی نسبت داده می شود.
رایج ترین روش آزادسازی کنترل شده در صنعت غذا میکروانکپسولاسیون یا ریزپوشانی است.
در سیستم های غذایی دامنه وسیعی از مواد هسته ای (انکپسولانت)، مواد تشکیل دهنده دیواره (مواد انکپسوله کننده) و تکنولوژی های مرتبط وجود دارد که امکان تولید ریز کپسول ها با اندازه ها و اشکال و خصوصیات مورفولوژیکی مختلف را امکان پذیر می سازد.
ریزپوشانی به عنوان تکنیک بسته بندی مواد جامد، مایع یا گاز در کپسول های ریز تعریف می شود که می تواند تحت شرایط خاص با یک سرعت کنترل شده محتوایشان را آزاد کند.
پاورپوینت ارزیابی تکنیک های انکپسولاسیون پروبیوتیک ها در ماست | |
تعداد صفحات | ۲۰ |
نوع فایل | Powerpoint |
حجم فایل | ۲٫۱۶ Mb |