استفاده از نشاسته برای انکپسولاسیون | |
تعداد صفحات | ۳۴ |
نوع فایل | Powerpoint |
حجم فایل | ۷۹۱ kb |
استفاده از نشاسته برای انکپسولاسیون
در این قسمت پاورپوینت استفاده از نشاسته برای انکپسولاسیون برای دانلود ارائه شده است.
قسمتی از متن پاورپوینت در زیر نشان داده شده است.
مقدمه
میکروکپسولاسیون
رایج ترین روش ازاد سازی کنترل شده در صنعت غذا است .
به عنوان تکنیک بسته بندی مواد جامد ،مایع یا گازی شکل درون پوشش پلیمری
تعریف می شود که می تواند تحت شرایط خاص با یک سرعت کنترل شده محتویاتش را ازاد کند
در سیستم های غذایی دامنه وسیعی از مواد هسته ای(انکپسولانت)،مواد تشکیل دهنده دیواره(مواد انکپسوله کننده)،و تکنولوژی های مرتبط وجود دارد که امکان تولید ریز کپسول ها با اندازه ها و شکل های مختلف را امکان پذیر می کند.
کاربردهای ریزپوشانی
۱-برای پایدار کردن مواد درون bead
۲-برای کنترل شروع واکنش ، کنترل زمان و سرعت رها شدن مواد
۳-برای پوشاندن طعم ها ، رنگ ها و بوها
۴- برای تشخیص فشار
۵- برای افزایش ماندگاری ، حفاظت از ترکیبات غذا و حفظ ارزش تغذیه ای
۶- برای تبدیل یک مایع به شکل جامد ، برای کاهش فرار بودن و جدا نگهداشتن مواد فعال
استفاده از نشاسته برای انکپسولاسیون | |
تعداد صفحات | ۳۴ |
نوع فایل | Powerpoint |
حجم فایل | ۷۹۱ kb |