انکپسولاسیون مواد زیست فعال در صنایع غذایی | |
تعداد صفحات | ۱۹ |
نوع فایل | Powerpoint |
حجم فایل | ۲٫۴۹ Mb |
انکپسولاسیون مواد زیست فعال در صنایع غذایی
در این قسمت پاورپوینت انکپسولاسیون مواد زیست فعال در صنایع غذایی برای دانلود ارائه شده است.
قسمتی از متن پاورپوینت در زیر نشان داده شده است.
فهرست مطالب
- چکیده
- مقدمه
- انکپسیولاسیون
- میکروانکپسیولاسیون
- تکنیک های ریزپوشانی
- کاربردهای رهایش کنترل شده در غذاها
- انواع نانو کپسولها
- انواع مواد غذا- دارو
- نتیجه گیری
چکیده
در سال های اخیر تکنولوژی هایی در عرصه صنایع غذایی ظهور یافته است، که منجر به ایجاد محصولاتی با کیفیت و عمر نگهداری بالا می شود. از جمله این تکنولوژی ها انکپسولاسیون یا ریز پوشانی است.
انکپسولاسیون تکنولوژی است که در آن ترکیبات هدف، توسط ترکیبات دیواره پوشش داده می شود تا ذرات میکروکپسول به وجود آید.
در این تکنیک انواع طعم ها، اسانس ها، روغن ها،آنزیم ها، میکرو ارگانیسم ها و…می توانند توسط ترکیبات بیوپلیمر مانند کربوهیدرات ها، پروتئین ها، چربی ها پوشش داده شوند.
مقدمه
رهایش یا آزادسازی کنترل شده : سرعت رهایش مواد فعال
دو نوع مهم رهایش:
- رهایش تاخیری
- رهایش ثابت
رهایش ثابت: مکانیسمی است که برای ثابت نگه داشتن غلظت ماده فعال در محل نهایی اش طراحی شده است.
مثل رهایش شیرین کننده های پوشش دار در آدامس.
رهایش تاخیری :مکانیسمی است که رهایش مواد فعال از یک فاز تاخیری محدود تا وقتی که رهایش مطلوب است به تاخیر انداخته می شود.
مانند ریزپوشانی باکتری های پروبیوتیک در برابر اسید معده و رهایش در روده.
انکپسولاسیون مواد زیست فعال در صنایع غذایی | |
تعداد صفحات | ۱۹ |
نوع فایل | Powerpoint |
حجم فایل | ۲٫۴۹ Mb |