ساخت نانو حسگر اصلاح شده جهت اندازه گیری تشخیص اسید لاکتیک در مواد غذایی | |
تعداد صفحات | ۷۵ |
نوع فایل | word |
حجم فایل | ۲٫۷۴ Mb |
ساخت نانو حسگر اصلاح شده جهت اندازه گیری تشخیص اسید لاکتیک در مواد غذایی
در این قسمت پروژه با موضوع ساخت نانو حسگر اصلاح شده جهت اندازه گیری تشخیص اسید لاکتیک در مواد غذایی به صورت فایل word برای دانلود ارائه شده است.
قسمتی از متن پروژه را در زیر نشان داده شده است.
چکیده
در این کار تحقیقاتی، روی سطح یک الکترود نقره عریان، لایهای از پلی پیرول حاوی زئولیت اصلاح شده با استرانسیم – باریم به طریق روبش متوالی ولتامتری چرخه ای قرار داده میشود و بدین طریق، الکترود اصلاح گردیده و از آن به منظور اندازه گیری اسید لاکتیک استفاده میگردد. این الکترود اصلاح شده در دمای اتاق ساخته شد و در pH بهینه ۵ و تثبیت شده توسط بافر بریتون رابینسون ، تحت دیگر پارامترهای شیمیایی و دستگاهی استفاده گردید.
خواص الکتروشیمایی سطح الکترود اصلاح شده توسط تکنیک های ولتامتری چرخهای و پالسی تفاضلی و همچنین طیف نگاری امپدانس و مرفولوژی سطح توسط تکنیک میکروسکوپ الکترونی روبشی بررسی گردید. الکترود اصلاح شده در گستره غلظتی ۰٫۰۲ تا ۷۵ نانومولار نسبت به اسید لاکتیک رفتار خطی از خود نشان داد. الکترود اصلاح شده دارای نسبت سیکنال به نویز بالا، دامنه وسیع خطی پاسخ، حساسیت بالا و گزینش پذیری مناسب در نمونه های حقیقی حاوی آن، بدون مزاحمت جانبی قابل توجه می باشد.
فهرست مطالب این پروژه در زیر نشان داده شده است:
چکیده
مقـدمه
هدف تحقیق
روش تحقیق
فصل اول: مقدمه و کلیات
مقدمه
نانو لولههای کربنی و فولرن ها
ریشهی تاثیر الکتروکاتالیزوری نانو لولهها
فولرنها:
ریشهی فعالیت الکترو کاتالیزوری فولرنها
نانو ذرات فلزی
نانوفیبرها:
ترکیب نانو لولهها و نانو ذرات فلزی:
خمیر کربن / مایع یونی
ویژگی های الکتروشیمیایی مایعات یونی
نتیجه گیری
فصل دوم: تاریخچه
تاریخچه
فصل سوم: بخش تجربی
مواد و واکنشگرها
تهیه بافر
نانو کاتالیست سنتزی BaSr/ZSM
روش آماده سازی پیرول
دستگاهوری
نرم افزار مورد استفاده
اندازه گیری الکتروشیمیایی به روش امپدانس
روش افزایش استاندارد
مطالعات pH متری
اندازه گیری ولتامتری
اصلاح سازی سطح الکترود
بررسی پارامترهای شیمیایی و دستگاهی
آماده سازی محلول برای بررسی اثر pH
اثر غلظت نمک الکترولیت
اثر پارامترهای دستگاهی
آماده سازی نمونه های غذایی حاوی اسیدلاکتیک
فصل چهارم: نتایج و بحث
مطالعه الکتروشیمیایی سطح الکترود اصلاح شده نقره/پلی پیرول زئولیتاسترانسیم باریم
مطالعه طیف سنجی امپدانس از سطح الکترود اصلاح شده
مطالعه میکروسکوپ الکترونی روش از سطح الکترون اصلاح شده
بهینه کردن پارامترهای دستگاهی و شیمیایی:
اثر pH
اثر پارامترهای دستگاهی
اثر فرکانس
اثر سرعت
رسم منحنی کالیبراسیون
بررسی اثر مزاحمت
بررسی صحت و دقت حسگر در تشخیص لاکتیک اسید در نمونه های غذایی
فصل پنجم: نتیجه گیری و پیشنهاد
نتیجه گیری
پیشنهادات
منابع
ساخت نانو حسگر اصلاح شده جهت اندازه گیری تشخیص اسید لاکتیک در مواد غذایی | |
تعداد صفحات | ۷۵ |
نوع فایل | word |
حجم فایل | ۲٫۷۴ Mb |